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L'ÉTERRE
2F, 3-6-53 Kagurazaka, Shinjuku-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine française,Cuisine actuelle
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine française
  • Cuisine actuelle
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

L’Éterre was opened by Yoshiaki Ito, chef of L’Archeste in Paris’ 16th arrondissement. Ito entrusted the kitchen here to Akira Tagomori, who was Ito’s junior during his apprenticeship. The classic fare is prepared with traditional techniques, making artful use of firewood, charcoal and straw to draw out the purity of the ingredients. Cheesecake and chocolate truffles are desserts served in both the Paris and Tokyo locations. The bond between Ito and Tagomori binds the two cities as well.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 10.920 JPY
    G&R House 102
    Superbe 8.7
    361 m - 新宿区箪笥町1番地 水落ビル第一102, Tokyo
  • A partir de 10.368 JPY
    G&R House 201
    Très bien 8.5
    362 m - 新宿区1番地 水落ビル第一201 箪笥町, Tokyo
  • A partir de 11.520 JPY
    G&R House 101
    Bien 7.5
    363 m - 水落ビル第一101 箪笥町1番地, Tokyo

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