De 25 $US à 50 $US
Takashi
MICHELIN 2019
456 Hudson St., New York 10014 Itinéraire
Japanese
  • L'Assiette MICHELIN : une cuisine de qualité Qualité des produits et tour de main du chef : un bon repas tout simplement !

Informations complémentaires

  • Saké
  • Non-fumeur
  • Air conditionné

Informations pratiques

Guide MICHELIN

The late, beloved Chef Takashi Inoue honored his Korean ancestry and Osaka upbringing with a delicious array of yakiniku favorites at this cozy space. Tremendous care, planning and sourcing of specialty cuts went into the menu design before the restaurant opened its doors to acclaim. Inside, find high-tech grills gracing the tables and cutesy wall cartoons that depict beefy cuts, offal and innards. The carte is exotic to say the least (testicargot, anyone? ), filled with meats and surprises like tripe or even namagimo—raw liver with sesame oil and roasted rock salt. The kitchen’s yakiniku (table-grilling) specialties are presented to you to cook at your own pace and may include items like shio-tan (tongue) marinated in soy, apples and orange marmalade. - Les inspecteurs du guide MICHELIN

Localisation

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Où mangerà proximité

  • De 15 $US à 25 $US
    MICHELIN 2019
    30 m - 455 Hudson St., New York 10014
  • De 50 $US à 75 $US
    MICHELIN 2019
    111 m - 50 Commerce St., New York 10014
  • De 50 $US à 75 $US
    MICHELIN 2019
    118 m - 435 Hudson St., New York 10014

Où dormirà proximité

A voir, à faireà proximité