Avenida de la Llibertat 36, 03730 Xàbia
Itinéraire
Cuisine méditerranéenne,Cuisine moderne
Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape !
Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.
Informations complémentaires
Cuisine méditerranéenne
Cuisine moderne
Air conditionné
Repas en terrasse
Amex
Mastercard
Visa
Informations pratiques
Description
If everyone is talking up a restaurant, it must be doing things right! In this unpretentious eatery overlooking Arenal beach, couple Borja Susilla and Clara Puig offer guests enticing dishes in which their training in leading restaurants (they met while working with chef Quique Dacosta) is clearly evident. Choose from an array of market-inspired specials (including fish caught and prepared according to the Japanese Ike Jime technique that intensifies the flavour) and lots of dishes designed to be eaten as half-plates (medias raciones). Make sure you order the caramelised Arroz con Leche, a dessert that pays homage the chef’s stint at the award-winning Casa Gerardo de Prendes in the principality of Asturias.