5
$$$
Seika Kobayashi
10-17 Arakicho, Shinjuku-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Owner-chef Yuji Kobayashi has a passion for the works of Seika Suda, a Kutani porcelain potter. Kobayashi, who began collecting pottery as a teenager, pairs each dish with just the right vessel to accentuate the flavour. To bring the flavour of each ingredient, seasoning is restrained, consisting of salt and the umami of dashi. Kobayashi’s charcoal grilling technique brings forth a smoky aroma. Items are plated without unnecessary artifice, enhancing the ingredients’ bold presentation.

Localisation

  • Itinéraire à partir de ce lieu
  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
  • Hôtels à proximité
  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 9.806 JPY
    STAY ARI Arakicho
    Très bien 8.3
    182 m - Shinjuku-ku Araki-cho 18-7 Yotsuyanagaoka Building, Tokyo
  • A partir de 41.440 JPY
    634 Condo Yotsuya - Vacation STAY 14799v
    Très bien 8
    253 m - YotsuyaSaneicho 9-1 634 Condo Yotsuya, Tokyo
  • A partir de 4.014 JPY
    Gennoya
    Bien 7.2
    322 m - Aizumicho 4-3, Tokyo

A voir, à faireà proximité