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Ryuzu
B1F, 4-2-35 Roppongi, Minato-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine française,Cuisine actuelle
  • Deux étoiles MICHELIN : une cuisine d’exception. Vaut le détour ! Les meilleurs produits magnifiés par le savoir-faire et l’inspiration d’un chef de talent, qui signe, avec son équipe, des assiettes subtiles et percutantes, parfois très originales.

Informations complémentaires

  • Cuisine française
  • Cuisine actuelle
  • Air conditionné
  • Accès handicapés
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

A stone statue of a dragon’s head watches over the restaurant entrance like a guardian spirit. Chef Ryuta Iizuka leads a kitchen team that incorporates Japanese elements into French cooking. As a native of Niigata, he supports his home region’s producers, sourcing shiitake mushrooms from Minamiuonuma and pork from Tsumari. Even the knives from Tsubamesanjo display Iizuka’s hometown pride. The restaurant’s name refers to the Japanese word for a watch crown; thinking about his guests leaving with a smile is what keeps him ticking.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 6.300 JPY
    Sotetsu Fresa Inn Tokyo Roppongi
    Très bien 8
    134 m - Minato-ku, Roppongi 3-10-1, Tokyo
  • A partir de 9.330 JPY
    remm Roppongi
    Très bien 8.5
    205 m - Minato-ku Roppongi 7-14-4, Tokyo
  • A partir de 3.900 JPY
    APA Hotel Roppongi Ekimae
    Bien 7.5
    276 m - MInato-ku, Roppongi 6-7-8, Tokyo

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