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Gucci Osteria da Massimo Bottura Tokyo
4F, 6-6-12 Ginza, Chuo-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine italienne,Cuisine actuelle
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine italienne
  • Cuisine actuelle
  • Air conditionné
  • Repas en terrasse
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

A restaurant supervised by an innovator of the Italian culinary world, Massimo Bottura. In command of the kitchen is Antonio Iacoviello, who left his homeland to start anew in Tokyo. Iacoviello’s cuisine shines out of careful attention to ingredients, from both Italian and Japanese perspectives. “A Parmigiana that Wants to Become a Ramen” is his description of a creation based on eggplant and ramen. The quirky names he appends to his dishes stoke our curiosity.

Localisation

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  • Hôtels à proximité
  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 32.384 JPY
    Hyatt Centric Ginza Tokyo
    Guide MICHELIN Superbe 8.9
    35 m - Chou-Ku Ginza 6-6-7, Tokyo
  • A partir de 11.040 JPY
    Hotel Gracery Ginza
    Bien 7.9
    208 m - Chuo-ku Ginza 7-10-1, Tokyo
  • A partir de 8.325 JPY
    The Royal Park Canvas - Ginza 8
    Superbe 8.7
    245 m - Chuo-ku, Ginza 8-9-4, Tokyo

A voir, à faireà proximité