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Dominique Bouchet
2F, 1-5-6 Ginza, Chuo-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine française
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine française
  • Air conditionné
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Dominique Bouchet formerly commanded the kitchens at Paris’ fabled Tour d’Argent and Hôtel de Crillon. After opening his own restaurant in Paris, he expanded to Tokyo, a city he’s developed a close relationship with over many years. The theme here is ‘passing on tradition’. Dominique Bouchet reconstructs in a modern style the classic forms he has pursued throughout his career. Paying homage to Japan as a terroir, he expresses his vision through seasonal Japanese ingredients.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 6.630 JPY
    Hotel Monterey Lasoeur Ginza
    Très bien 8
    213 m - Chuo-ku Ginza 1-10-18, Tokyo
  • A partir de 11.200 JPY
    Daiwa Roynet Hotel Ginza PREMIER
    Superbe 8.6
    221 m - Chuo-ku Ginza 1-13-15, Tokyo
  • A partir de 7.000 JPY
    Mercure Tokyo Ginza
    Très bien 8.3
    247 m - Chuo-ku Ginza 2-9-4, Tokyo

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