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RyuGin
7F, Tokyo Midtown Hibiya, 1-1-2 Yurakucho, Chiyoda-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Trois étoiles MICHELIN : une cuisine unique. Vaut le voyage ! La signature d’un très grand chef ! Produits d'exception, pureté et puissance des saveurs, équilibre des compositions : la cuisine est ici portée au rang d’art. Les assiettes, parfaitement abouties, s’érigent souvent en classiques.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Seiji Yamamoto sums up his considerable experience simply and humbly: “I’m a chef because I love to cook”. That approach is reflected in his entertaining cooking, which resonates with all five senses. His focus on serving each dish at the apex of its flavour is single-minded: he switches knife techniques to vary the flavour of decorative sashimi and pike conger, manipulates blazing charcoal to tease out the flavour of eel. With skill as well as respect for the spirituality of Japan, he preaches Japanese cuisine as food culture.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 11.598 JPY
    remm Hibiya
    Très bien 8.1
    117 m - Chiyoda-ku Yurakucho 1-2-1, Tokyo
  • A partir de 40.455 JPY
    The Peninsula Tokyo
    Guide MICHELIN Fabuleux 9.2
    171 m - Chiyoda-ku Yurakucho 1-8-1, Tokyo
  • A partir de 14.702 JPY
    The Gate Hotel Tokyo by Hulic
    Superbe 8.8
    220 m - Chiyoda-ku Yuraukucho 2-2-3, Tokyo

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