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Teruya
2-1-24 Ueshio, Chuo-ku, Osaka Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

The care shown to guests by the couple who manage this kappo is heartwarming. The aroma and flavour of dashi soup stock are the focus of the fare, owing to the chef’s background in Kyoto cuisine. In the dashi of Osaka water and ma-kombu kelp, sweetness stands out. Salted and dried grey mullet roe is prepared at year’s end and served year-round, to be spread on iimushi, which is served between courses. Valuing simplicity, the chef creates impressions through combinations of ingredients.

Localisation

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  • A partir de 5.346 JPY
    ビジュースイーツ Tohei
    Bien 7.8
    215 m - Chuo-ku Tohei 1-1-38, Osaka
  • A partir de 3.627 JPY
    Luft 603
    Très bien 8.5
    281 m - Tennoji-ku Uehonmachi 5-4-22, Osaka
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    312 m - Tennoji-ku Uehonmachi 5-5-13, Osaka

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