3
$$$
Kawahara
2-4-21 Toyosaki, Kita-ku, Osaka Itinéraire
Cuisine japonaise

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • China UnionPay
  • JCB

Informations pratiques

Description

The interior of the restaurant, an old family home, exudes warmth. The affable owner-chef, Koji Kawahara, is creative too, as his menu abounds with ingenuity. Rishiri kombu kelp is used only for soup dishes, ensuring an elegantly flavoursome broth. In cooked items, however, ma-kombu is favoured, to bring out flavour. In an innovative touch, fish is marinated in miso before frying. An assortment of items come together in a single dish, creating a unique expression that adds variety to the meal.

Localisation

  • Itinéraire à partir de ce lieu
  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
  • Hôtels à proximité
  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 4.900 JPY
    Hotel Binario Umeda
    Bien 7.7
    111 m - Kita-ku Toyosaki 3-9-1, Osaka
  • A partir de 7.380 JPY
    Hearton Hotel Kita Umeda
    Très bien 8.1
    261 m - Kita-ku Toyosaki 3-12-10, Osaka
  • A partir de 10.400 JPY
    NAKAZ Machiya , Osaka Umeda
    Bien 7.7
    289 m - 4 Chome-1-14 Nakazakinishi, Kita-ku, Osaka

A voir, à faireà proximité