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Ono
6F, 1-2-22 Sonezakishinchi, Kita-ku, Osaka Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Informations pratiques

Description

The lacquerware counter surrounds the owner-chef. Proudly displaying both foodstuffs and technique, he regales his guests with his feelings about the people and regions that produced his ingredients. In gratitude to his native Awajishima, he naturally sources his foods from there. Onions shipped straight from the farm are used in savoury egg custard. Wagyu from cattle raised by a friend is grilled over charcoal. The meal concludes with takikomi-gohan and curry of dashi soup stock and spiny lobster. 

Localisation

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  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 7.650 JPY
    Hotel Monterey Le Frere Osaka
    Très bien 8.5
    180 m - Kita-ku Sonezakishinchi 1-12-8, Osaka
  • A partir de 6.019 JPY
    Hotel Elsereine Osaka
    Très bien 8.3
    217 m - Kita-ku Dojima 1-5-25, Osaka
  • A partir de 19.240 JPY
    Zentis Osaka
    Fabuleux 9
    229 m - Kita-ku Dojimahama 1-4-26, Osaka

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