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cenci
44-7 Shogoin Entomicho, Sakyo-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine italienne
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine italienne
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Ken Sakamoto exults in expressing Italian cuisine through the bounty of Japanese produce. Putting kombu kelp, bonito stock and fermented ingredients like malted rice miso and sake lees to effective use is how he preaches the gospel of Japanese cuisine. Cured hams and cheeses arrive from producers who share the chef’s passion. Nonstandard vegetables are used in fermented form; pruned citrus fruits garnish lend a sour piquancy as garnish. Food that brings people together in every sense. 

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 4.000 JPY
    Tsukito
    Superbe 8.9
    77 m - Sakyo-ku Shogoin Sannocho19-7, Kyoto
  • A partir de 4.400 JPY
    Guest House Waraku-An
    Fabuleux 9
    89 m - Sakyo-ku Shojoin Sanoucho 19-2, Kyoto
  • A partir de 7.650 JPY
    明和荘Mei Wa Inn
    Exceptionnel 9.6
    366 m - 15-15, Okazaki Tokuseicho, Sakyoku, Kyoto

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