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Gion Nishikawa
473 Shimokawaracho, Higashiyama-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Deux étoiles MICHELIN : une cuisine d’exception. Vaut le détour ! Les meilleurs produits magnifiés par le savoir-faire et l’inspiration d’un chef de talent, qui signe, avec son équipe, des assiettes subtiles et percutantes, parfois très originales.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Born and raised in Kyoto, Masayoshi Nishikawa has been refining his beloved Kyoto cuisine since he was a boy. The meal starts with a cup of yuzu liqueur, setting the mood of gracious hospitality. In the decorative sashimi, rather than soy sauce, Nishikawa seasons sea bream with boiled condensed sake, and shellfish with mustard-vinegared miso. He goes to Yasaka Shrine to draw water for his soup stock. For the final palate cleanser, he personally makes and serves tea, forming a bond with his guests through conversation.

Localisation

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  • A partir de 5.300 JPY
    Gionkoh
    Fabuleux 9.4
    18 m - Higashiyama-ku Shimokawaracho 475, Kyoto
  • A partir de 14.000 JPY
    Kyono Iori Yasuragi
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    Fabuleux 9.4
    40 m - Higashiyama-ku Shimokawara-cho 478-4, Kyoto

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