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Oryori Mitsuyasu
908-12 Koyamacho, Kamigyo-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Accès chaussures interdit
  • Espèce

Informations pratiques

Description

The mood of a Kyoto merchant’s townhouse pervades the interior. The chef views a visit to his restaurant as a once-in-a-lifetime experience, so admission is limited to two groups per day. Hassun appetisers of vegetables are prepared simply: steamed, fried, or whichever method best brings out the flavours. Buckwheat mash dressed in white miso is a staple final dish harking back to the chef’s days at a soba shop. Each dish uses as few ingredients as possible, so each one leaves an impression.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 8.625 JPY
    INA HOUSE Nijojo
    Très bien 8.2
    149 m - Kamigyo-ku Inabacho 456, Kyoto
  • A partir de 5.800 JPY
    Kyo Obataya
    Exceptionnel 9.7
    170 m - Kamigyo-ku inaba-cho 452, Kyoto
  • A partir de 26.694 JPY
    Heiankyu-dairi no yado
    Superbe 8.7
    184 m - Kamigyo-ku, Higashi Shinmeicho 297-1, Kyoto

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