4
$$$
Bar Mar
120 N. Wacker Dr., Chicago 60606 Itinéraire
Poissons et fruits de mer,Cuisine espagnole

Informations complémentaires

  • Poissons et fruits de mer
  • Cuisine espagnole
  • Air conditionné
  • Accès handicapés
  • Voiturier

Informations pratiques

Description

Add this lustrous pearl to the treasury of Chef José Andrés’ culinary empire. The eye-catching décor includes a glowing octopus sculpture that looms above the central bar--a visual cue for the oceanic theme. Business types make up the bulk of the clientele, but a signature sense of whimsy pervades, keeping things from feeling stuffy.
The seafood-centric menu deftly juggles Spanish and Latin-American flavors, seen in starters like mussels in escabeche, or a Peruvian-inspired bigeye tuna ceviche with ponzu sauce, puffed quinoa, and furikake. Oysters on the half shell are delicious as is, but a dose of leche de tigre provides further enhancement. You’ll also find elevated takes on standbys like lobster rolls and fried calamari, all done with a deft touch.

Localisation

  • Itinéraire à partir de ce lieu
  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
  • Hôtels à proximité
  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de 100 $US
    Hyatt Place Chicago/Downtown - The Loop
    Très bien 8.2
    172 m - 28 North Franklin Street, Chicago IL 60606
  • A partir de 68 $US
    La Quinta by Wyndham Chicago Downtown
    Très bien 8
    262 m - 1 South Franklin, Chicago IL 60606
  • A partir de 84 $US
    The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop
    Très bien 8.1
    297 m - 171 West Randolph, Chicago IL 60601

A voir, à faireà proximité